מספר גבוהה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

13/11/2014 | 20:22 | מאת: מסי

שלום, רציתי לעשות ניתוח לייזר להסרת משקפיים אך אמרו לי שיש לי מספרים גבוהים מידי. האם יש פיתרון לכך. ניתוח מסוג אחר אולי שיעזור לי להיפטר מהמשקפיים?

19/11/2014 | 08:44 | מאת: ד"ר אליה לוינגר

מסי שלום, במצבים בהם המספר גבוה מידי ניתן לשקול ניתוח של השתלת עדשה תוך עינית. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

שלום רב, במצבים בהם המספר גבוה מידי ניתן לשקול ניתוח של השתלת עדשה תוך עינית. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מסי שלום, במצבים בהם המספר גבוה מידי ניתן לשקול ניתוח של השתלת עדשה תוך עינית. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה