ניתוח lasek

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

29/09/2014 | 12:20 | מאת: אבי

שלום, אני נמצא כעת ביום השישי לאחר ניתוח זה ועדיין ראייתי מטושטשת. האם זה נורמלי? כמו כן האם עליי לשוב לשגרה נורמלית, האם עצם זה שאני נמצא מול מחשב לא יכול להזיק לי ולהאט את תהליך ההחלמה? כמו כן, בימים האחרונים, מדי בוקר אני מתעורר עם עיניים אדומות ושורפות, תופעה זאת חולפת במהלך היום עם מתן הטיפות. מה ההסבר לתופעה?

שלום רב, אל דאגה הסימנים שתארת יחלפו עם הזמן מאחר ומדובר ביובש ככל הנראה. חדות הראיה תלך ותשתפר בהמשך. בברכה, דר' אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה