הסרת משקפיים למספר גבוהה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

31/08/2014 | 07:08 | מאת: sapir

שלום, יש לי מספר -10 בשתי העיניים ואני מעוניינת לעבור ניתוח בשיטת לאסיק. התייעצתי עם מומחים שבדקו את העין ואמרו שאפשר לנתח, אך בגלל המספר הגבוה התעניינו בחור קטן שיש לי ברישתית. 1. האם גלי ההדף של קרן הלייזר מגרים את הרשתית בצורה משמעותית להיקרע ועלי לחשוש? 2. מה הסבירות לצלקת בקרנית לאחר השיוף?

03/09/2014 | 15:42 | מאת: דריה

כבר לא צריך לחפש איפה יותר זול! עשו את העבודה הזאת בשבילכם. 30% הנחה על הסרת שיער! כנסו ללינק והשאירו פרטים, תוך 24 שעות יחזרו אליכם. http://www.pelozen.co.il/landing/esme/816427

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה