שאלות לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

19/02/2015 | 11:18 | מאת: אסי

שלום נמצאתי מתאים לניתוח PRK ואינטרלאסיק. אני לא יודע מה לבחור ואשמח להתייחסותכם בקשר לקריטריונים הבאים איזה ניתוח עדיף לי, תודה. 1. היום עם משקפיים אני מרגיש שבלילה אני לא רואה כל כך טוב. 2. יש לי בעיית יובש בעיניים שהובחנה כבלאפריטיס בעבר. בעיקר בבוקר. שמעתי שPRK טוב יותר ליובש. האם נכון? 3. האם החיתוך בשיטת האינטראלסיק פוגע/מחליש את הקרנית? יש לי מספר 7 בכל עין עם צילינדר של כ-1. הבנתי שבחיתוך כוח הקרנית במספרים כאלה יורד בכ-220 מיקרון ובעתיד זה יפגע בי אם תהיה לי בעיה בקרנית. 4. יש ניתוח שהוא יותר כואב? שמעתי שבחיתוך יש שטפי דם אחרי הניתוח? 5. אני מאמן חדר כושר ומשחק כדורסל. שמעתי שעדיף בגלל זה לעשות PRK? האם פגיעה בכדורסל באיזור העין יכולה לפתוח את החיתוך? 6. אם אני עושה את ניתוח החיתוך האם בעתיד ויחזור לי המספר, האם אני לא יכול לעשות תיקון נוסף? אני ממש מתלבט איזה ניתוח לעשות, אשמח אם בהתאם לשאלות הנ"ל תוכלו לעזור לי. המון תודה

אסי שלום רב, עניתי לך כבר בפורום אחר אנא קרא את תשובתי. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה