פלוס 2

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

14/02/2015 | 00:17 | מאת: שון

אחרי לאסיק (שנה וחצי) יש לי עדיין פלוס אחד וחצי בשתי העיניים . במידה ואני רוצה לשים משקפיים עד התיקון איזה מספר צריך לקנות האם עדשות של פלוס אחד וחצי? ושאלה שנייה , איך זה כששמים עדשות פלוס אחד וחצי אפשר לראות איתם גם לרחוק וגם לקרוב אבל כשקונים משקפיים פלוס אחד וחצי אז אפשר לראות איתם רק לקרוב ולא לרחוק גם? האם כדאי לבצע תיקון ? מפחד שיהיה יותר גרוע .... מה המלצתעם בנושא? אודה לתשובתכם בנוגע לכל שאלותייי כולל איזה מספר עדשות קונים אם יש פלוס אחד וחצי ?

שלום רב, 1. לא נכון להמליץ ללא בדיקה והכי טוב שימליץ מי שניתח. 2. גם הגיל חשוב. אם הגיל צעיר, פלוס אחד וחצי זו לא בעיה. 3. מה היה המספר קודם? פלוס? מינוס? בקיצור, יש המון פרטים חשובים שנמצאים בתיק הרפואי שנמצא בידי המנתח שלך ולכן אני ממליץ לחזור אליו בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה