שנתיים אחרי prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

13/02/2015 | 21:51 | מאת: דונה

כבר בחודש הראשון לאחר התיקון אמרתי כי איני רואה טוב , הראיה 6/6 אך יש תיקון יתר של 0.75 בשני העיניים. אמרו לי לחכות חיכיתי וחיכיתי וכלום לא השתנה , גם אחרי שנתיים. זה גורם לי לכאבי ראש ומאמץ בעיניים נוראי . היה לי מספר נמוך של מינוס 1 ועכשיו נהייה לי פלוס 0.75 אז בעצם מה שקרה זה שרואה לרחוק אבל לא לקרוב . הפלוס הזה גם משפיע לי על איכות הראיה לרחוק , רואה 6/6 אבל לא איכותי . האם סיכויי ההצלחה בניתוח תיקון לבעיה זו הוא גבוה ? זה ממש מגביל אותי בחיי היום יום.

שלום רב, לרוב פלוס 0.75 אינו גורם להפרעות. מינוס כן. אני לא הייתי עושה כלום. אם זה מאוד מפריע, יש לחזור לרופא המנתח על מנת שישקול מה לעשות אך שוב, אישית לא הייתי נוגע. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה