ניתוח עיניים מתחת לגיל 18

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

13/02/2015 | 18:26 | מאת: דניאל

שלום שמי דניאל ואני בן 17 וחמישה חודשים אני מאד מעוניין בניתוח עיניים לפני הצבא והתאריך המיטבי מבחינתי הוא אפריל הקרוב בו אהיה בן 17 ו7 חודשים. רציתי לשאול האם קיים סיכוי שאעבור את הניתוח למרות שאני קטן בחמישה חודשים מהגיל המינימלי? או האם ניתן לערער או לדון על גיל זה כאשר מתלבטים אם לנתח או לא? בנוסף, אם לא, האם אתם מכירים מרפאות או קליניקות שמאפשרות את הניתוח לאנשים שגילם קטן מ18? אם כן אשמח לדוגמאות תודה רבה אשמח לתשובה מפורטת במייל

שלום רב, במידה והמספר יציב לפחות שנה והמספר אינו גבוה מאוד, ניתן לעבור את הניתוח גם בגיל 17.5. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה