ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

11/02/2015 | 09:08 | מאת: שלמה

שלום רב לפני 3 שבועות עברתי ניתוח קטרקט בעין שמאל והשתלת עדשה מולטיפוקל. היה ליל צילינדר 1- בעין. בבדיקה לאחר שבוע נאמר לי שהראיה טובה אבל יש לי צילינדר 1.75- . ראוי להדגיש כי 4 ימים לאחר הניתוח ראיתי טוב ורק אחר כך חלה נסיגה בראייה. מה אני אמור לעשות ? האם אזדקק לתיקון הסרת צילינדר בלייזר? ואם כן למשך כמה זמן אצטרך לשים טיפות עיניים אחרי תיקון כזה?

שלמה שלום, קשה לי להעריך במה מדובר, אני ממליץ להמשיך במעקב של הרופא המטפל. בכל מקרה ניתן לבצע תיקון של שארית הצילינדר עם לייזר. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה