10 ימים אחרי ניתוח לא רואה מקרוב

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

04/02/2015 | 19:04 | מאת: בר

שלום, לפני עשרה ימים עברתי ניתוח להסרת משקפיים בשיטת לאסק. אני אמוורה לחזור לעבודה בעוד כמה ימים ועדיין איני מצליחה לראות מקרוב (קריאה ומחשב). לפעמים אני רואה כפול בקריאה. יש לציין שיש לי יובש בעיניים (שהיה גם לפני הניתוח) ואני משתמשת בטיפות ובתרופות שרשם הרופא באופן קבוע. האם מומלץ להרכיב משקפיים לקריאה מקרוב לעבודה? כמה זמן תופעה זו עלולה להימשך? והאם כדאי להגיע לבדיקה אצ רופא עיניים? תודה.

שלום רב, אם קודם היה קוצר ראיה, ברור בראיה לקרוב לא תהיה כמו קודם, זה גם תלוי בגיל בכל אופן, 10 ימים זה זמן קצר מידי להסקת מסקנות סופיות. אני ממליץ להיות בקשר עם רופא העיניים שלך בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה