3 שבועות לאחר ניתוח אינטראלאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

26/01/2015 | 15:39 | מאת: שרון

שלום רב, אני כבר 3 שבועות לאחר ניתוח אינטרא לאסיק אעברתי אצלכם, עדיין מרגיש שאני רואה מטושטש בעיקר מול מחשב ורואה סיבה של הילה, לא ראייה ברורה וחדה. ברצוני לברר האם זה נורמאלי? עדיין אני לוקח 4 פעמים ביום מקסידקס ושטיפות. תודה שרון

שרון שלום, "למרות שעברו 3 שבועות יש צורך להמתין עוד מספר שבועות עד להתייצבות המספר לאחר ניתוח במידה ויש החמרה ולא שיפור בראיה אני ממליץ לפנות לביקורת." בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה