2 שאלות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

10/01/2015 | 20:52 | מאת: נתן רייכר

1. על סמך מחקרים שנעשו מה שיעור המנותחים שיחזרו לאחר הניתוח לתפקוד מלא ללא כל תופעת לוואי (כולל סנוורים, ראיה כפולה, עיניים יבשות וכו')? 2. האם עובי הקרנית בניתוח PRK משפיע על תוצאת הניתוח ויכולת ההחלמה? יש לי מספר 2-. האם אני צפוי לעבור את ההליך בצורה טובה יותר מאדם עם 7-? תודה מראש, נתן

שלום רב, 1. באיזה ניתוח מדובר? 2. לעובי הקרנית אין השפעה על ההחלמה. לגבי גובה המספר, ככל שהמספר גבוה יותר, ההחלמה עשויה להארך יותר ולכן התשובה חיובית לשאלה שלך בברכה דר' מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה