יובש בעיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

30/03/2014 | 10:24 | מאת: עדי

אני בת 21, יש לי משקפיים מגיל קטן והתחלתי להרכיב עדשות מגע מגיל 16.5. הבעיה היא שהעדשות גורמות לי לדלקות וליובש בעיניים אז החלטתי שאני רוצה לעשות ניתוח לייזר, השאלה היא האם יכולים לפסול אותי בבדיקת התאמה בגלל היובש בעיניים והדלקות החוזרות שהרי זה נגרם משימוש ממושך בעדשות ואני מניחה שאם הייתי מרכיבה משקפיים בכלל לא היו לי כל הבעיות האלה. דבר שני, במידה ואני מבצעת את הניתוח ונשאר לי מספר קטן האם אני יכולה להרכיב עדשות? תודה מראש!

03/04/2014 | 19:46 | מאת: S

עדי שלום, יובש קשה עלול לפסול מניתוח אבל ברוב המקרים אם ישנו יובש הוא קל אם נשאר מספר לאחר ניתוח ברוב המקרים ניתן להרכיב עדשות. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה