דלקת בעין

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

07/01/2015 | 19:11 | מאת: איליה

שלום, חשבתי שהנקודה האדומה שאני רואה בעין אשר מלווה בתחושה לא נעימה (מן צריבה לפעמים והעין קצת מבריקה יחסית לעין השנייה)..אחרי שהרופאה הסתכלה היא קבעה שמדובר בסוג של דלקת (אמרה שלא זיהום) ונתנה לי טיפול אנטיביוטי למשך 10 ימים, zylet (N) col. מה אתה אומר על האבחנה ועל הטיפות בפרט? אני רק אוסיף פרט נוסף שלפני 3 שבועות היתי אצל הרופאה עם בעייה של גירוי בעין ואז היא אמרה שזה אלרגיה ונתנה לי zaditen למשך חודש. היא אמרה שלא להפסיק את הטיפול נגד האלרגיה. רק להזכיר שאני כרגע 3 חודשים לאחר ניתוח לאסק. אשמח לשמוע את חוות דעתך בענין.

שלום רב, השאלה מאוד ספציפית אך לצערי לא ניתן לייעץ לגבי טיפול דרך הפורום. אין תחליף לבדיקה ולכן אני ממליץ להציג בפני הרופאה שלך את השאלה. בברכה דר' מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה