אלרגיה בעיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

19/12/2014 | 11:44 | מאת: אלי

שלום, אני כשלושה חודשים אחר ניתוח לאסק, היתי כרגע אצל רופאת עיניים, ומהבדיקה עולה שבעין אחת6/7.5 ואילו בשנייה 6/10... ראשית מה זה אומר? וכן התלוננתי שיש לי גירוד בעיניים והרופאה אמרה שזה אלרגיה ונתנה לי למשך חודש טיפות zaditen... רציתי לשאול האם הטיפות לא מסוכנות והאם באמת חשוב להשתמש בהם חודש שלם?

שלום רב 1. מדובר על חדות ראיה מעט יותר טובה מימין. אין לכך משמעות 2. אין בעיה להשתמש בטיפות נגד הגירוד שרשמו לך. בברכה ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה