לא עונים לי בפעם הרביעית

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

19/12/2014 | 12:42 | מאת: דונה

לפני שנתיים עשיתי prk בעזריאלי בעיניים . כבר בחודש הראשון טענתי כי השתבשה לי הראייה מקרוב ואכן יש לי פלוס חצי ופלוס 0.75 . אמרו לי כל הזמן זה יסתדר זה יסתדר וכי זה יתאזן וכי לא כדאי לבצע תיקון על דבר כזה . בעצם ממינוס 0.75 שבגלל זה עשיתי ניתוח נהייה לי כתוצאה מהניתוח פלוס 0.75 .... אז מה עשיתי בזה בעצם? עד כה זה לא התאזן ! עד מתי אני אמורה לחכות ? הרי לקראת גיל 40 זה עוד יותר יתדרדר הפלוס בראייה .... מה הנסיון שלכם בדבר ? האם כדאי לבצע תיקון בפלוס כזה ?

שלום רב המטרה להגיע לפלוס קטן של כ 0.5 ולשם בדיוק הגעת. מקודם היה קוצר ראיה וכעת כבר לא כי הוא תוקן. לכן יש הרגשה שרואים פחות לקרוב. פשוט צריך להתרגל למרחקים החדשים. בגיל מעל 40 יהיה בכל מקרה צורך במשקפי קריאה בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה