הרגשה של צריבה חזקה בעין תוך כדי שימוש ב ויגהמוקס

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

21/11/2014 | 20:10 | מאת: רון

היי , ביום שלישי האחרון עברתי ניותח מסוג אינטראלאסיק ב 2 העיניים. הרופא המנתח נתן לי להשתמש בכמה סוגים של טיפות , בניהם בשבוע הראשון ב ויגהמוקס , ב3 ימים הראשונים ששמתי את הויגה מוקס לא הרגשתי משהו מיוחד , היום בפעמיים ששמתי את הויגהמוקס הרגשתי בעין אחת כרגיל ובעין השניה צריבה מאד מאד חזקה - ממש כאילו נשפך לי סבון לעין - זה קרה לי פעמיים היום. מחר אני צריך להמשיך להשתמש בויגה מוקס , השאלה אם לעצור כאן ? או לשים בכל זאת ? תודה.

רון שלום רב, השימוש בויגמוקס הוא בד"כ שבוע כך שבכל מקרה השימוש אמור להיפסק. אני ממליץ בכל מקרה להיוועץ עם הרופא המנתח או מרפאתו להנחיות ספציפיות. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה