אחרי ניתוח לאסק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

12/11/2014 | 16:10 | מאת: נורית

שלום,הבן שלי עבר ניתוח לייזר ,בבירור שבוע אחרי נאמר לו להמשיך חטפטף LOTEMEX.במינון עד חכ3 חודשים.בהערות בפורומים או בכתבות שונות אני קוראת לפעמים שיש סיכון שיוביל לגלאוקומה ,,,ממש מפחיד, האם נכון?באילו נסיבות,זה הרי סטרואידים שיכולים גם להרוס,,, אשמח לתשובה ,ומרגיעה,,, תודה, אמא

שלום רב, אין מדובר בטיפטוף ללא בקרה למשך 3 חודשים. מקובל אחת לחודש להבדק ע"י הרופא למדידת לחץ תוך עיני כל עוד הכל בבקרה, אז אין ממה לחשוש

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה