קפלים בקרנית עקב ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

11/11/2014 | 08:54 | מאת: מיכאלה

לפני כשבועיים וחצי עברתי ניתוח קטרקט ומאז הראייה שלי לא טובה ויש לי תחושות לא נוחות בעין (לא בדיוק כאבים, אבל קצת דומה). הרופא המנתח בדק אותי פעמיים מאז הניתוח. הוא אבחן בצקת, דלקת בעין וקפלים בקרנית. הוא נתן לי טיפות והמליץ לחכות. להערכתו הבעיה תיפתר מעצמה אבל זה ייקח זמן, אבל אני לא מרגישה שיפור, אולי אפילו הרעה קלה, וזה מאוד מפחיד אותי. אודה אם תוכלו להסביר לי בקצרה מהם קפלים בקרנית, ומה עשויה להיות המשמעות מבחינת הצורך בטיפול נוסף. תודה

שלום רב, בצקת וקפלי קרנית לאחר ניתוחי קטרקט הם ממצא שאינו נדיר ברוב המקרים זה מסתדר תוך מספר שבועות טיפול נוסף נקבע ע"י הרופא המנתח לפי הבדיקה בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה