fml drops

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

30/10/2014 | 18:30 | מאת: eli

שלום, אני כרגע מטפטף טיפות אלו. רשום שיש לשמור את הטיפות מתחת לטמפ' החדר...לרוב בעבודה אין לי דרך לשים אותם בקירור והם אצלי במהלך היום בתיק...האם זה משמעותי? לפעמים קורה שאני פותח תבקבוק אז יש מן קצף...ובכלל איך אני יודע שאני מטפטף למקום הנכון? אחרי כל שימוש אני מרגיש רטיבות בעין...

שלום רב, אין צורך לאכסן את הטיפות בקירור. בזמן הזלפת הטיפות חשים את הטיפה בעין וכך יודעים שהיא הוזלפה באופן נכון. בברכה, ד"ר אליה לוינגר.

02/11/2014 | 13:14 | מאת: יוסי

עד כמה זה נורא אם רוב הזמן החזקתי תטיפות בקירור?

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה