שלום רב

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

28/10/2014 | 14:19 | מאת: אדר

נמצאתי מתאימה לניתוח להשתלה תוך עינית -עדשה שמוחדרת לתך העין ורציתי לדעת בקשר להריונות ולניתוח הנ"ל כמה זמן אחרי מותר להיכנס להריון? האם ההריון ישפיע על העינים ויכול להיווצר מצב שהמספר יעלה שוב ואז אצטרך שוב ניתוח....אמשח לדעת תשובות בנוגע לזה... תודה :)

אדר, שלום רב, המגבלה היחידה היא לא לעבור את הניתוח בזמן הריון או הנקה. קשה להעריך את ההשפעה של הריון על המספר גם ללא קשר לניתוח. בכל מקרה אם יהיה שינוי לאחר הריונות ניתן ככל הנראה לתקן את השינוי הקטן הזה. בברכה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה