שמש לאחר הניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

26/10/2014 | 13:50 | מאת: יונתן

שלום, אני כעת חודש לאחר ניתוח לאסק. רציתי לשאול עד כמה מסוכנת החשיפה לשמש? ואם אני נמצא עם משקפי שמש ועדיין מסנוור מהשמש (נמצא בשיא החום והשמש), אז עד כמה זה מסוכן ויכול להזיק לתוצאות הניתוח?

יונתן שלום רב, לאחר ניתוח מסוג זה מומלץ להשתמש במשקפי שמש בעת חשיפה לשמש למשך 6 חודשים. חשיפה ישירה לשמש עלולה ליצור צלקות בקרנית. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה