ניתוח באינטרלאסיק לאחר יומיים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

26/10/2014 | 18:46 | מאת: ליאת

שלום הגעתי לניתוח עם מספר של -2.5 בכל עניים. בניתוח סדרו עין אחת ל-6 ועיין שניה השאירו מספר 1 רני כבת 44 היום שלושה ימים אחרי הניתוח אני רואה בצורה לא חדה כלל גם מקרוב וגם מרחוק. כמה זמן עלי לחכות עד שהראייה תתייצב?

שלום רב יומיים לאחר ניתוח זה זמן קצר מידי על מנת לדבר על התייצבות. יש להמתין 4-6 שבועות. בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה