3 שבועות אחרי ניתוח PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

21/10/2014 | 17:31 | מאת: אוראלל

אני נמצא 3 שבועות אחרי ניתוח PRK והראייה בעין ימין שלי השתפרה ובשבוע האחרון מידרדרת מאוד, באחד הלילות האחרונים גם קמתי מכאבי תופת בעין ורק אחרי חצי שעה נרגע קצת. הבנתי שהראייה אמורה להשתפר עד שלושה חודשים לאחר הניתוח אבל גם שהראייה אמורה להיות די טובה בזמן הזה לאחר הניתוח ואני רואה בעין ימין מאוד מטושטש (יש לציין שבעין שמאל מרגישים שיפור תמידי) מה זה יכול להיות?

שלום רב, 3 שבועות הוא שמן קצר מידי על מנת להסיק מסקנות סופיות אני ממליץ להיצמד להנחיות המנתח ולהמשיך במעקב סדיר במכון בו נותחת. בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה