טיפות עיניים אחרי ניתוח PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

19/10/2014 | 00:35 | מאת: אוראל

לפני 5 חודשים עשיתי ניתוח לייזר, אני רואה מעולה ואין לי ממש בעיות מלבד שמדי פעם אני מאבד "פוקוס" ורואה מטושטש אבל מיצמוץ מעביר את זה וקשה לי להתרכז ולראות עצם שהוא ממש קרוב לעיניים... השאלה שלי היא כזאת, לא כל כך הקפדתי על שימוש בטיפות עיניים אחרי הניתוח לייזר, לוטמקס וקלריטון, האם שימוש בטיפות האלו הוא דבר חשוב ובלעדיו הניתוח ייכשל או רק אמור לזרז תהליך כלשהו וחוסך זמן?

שלום רב, לא נראה לי שבכך תלויה הצלחת הניתוח, נשמע כמו יובש. בהמשך אם ממשיך ממליץ בכל מקרה בדיקת רופא. בברכה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה