סוגי ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

06/10/2014 | 16:15 | מאת: מייק

שלום רב, לאחר בדיקה נודע לי כי נמצאתי מתאים לIntralasik וכמו כן גם לLasek. כעת אני מתלבט ולכן אשמח אם תוכלו לענות לי על 2 שאלות: 1. האם יש סיכון בפעילות ספורטיבית לאחר ניתוח Intralasik? אם כן, האם הסיכון הוא לתקופה מוגבלת או באופן כללי? 2. האם יש הבדל ידוע באיכות הראייה בין שני הניתוחים? תודה מראש

24/10/2014 | 16:41 | מאת: שחף

מצטרף לשאלה - לאחר בדיקה נודע לי כי נמצאתי מתאים לIntralasik וכמו כן גם לLasek. כעת אני מתלבט ולכן אשמח אם תוכלו לענות לי על 2 שאלות: 1. האם יש סיכון בפעילות ספורטיבית לאחר ניתוח Intralasik? אם כן, האם הסיכון הוא לתקופה מוגבלת או באופן כללי? 2. האם יש הבדל ידוע באיכות הראייה בין שני הניתוחים? תודה מראש

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה