ניתוח לייזר לחולה סוכרת

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

28/09/2014 | 09:39 | מאת: ZN

שלום לכם, אני בן 41, עם משקפיים מגיל צעיר. לפני כ- 6 שנים אובחנה אצלי סוכרת מסוג 1. מאז ואז היום הסוכרת מאוזנת ואין פגיעה/השלכה כלשהי על אברי מטרה, לרבות עיניים. התעניינתי באפשרות לבצע ניתוח ליזר להסרת המשקפיים, התשובה הגורפת שקיבלתי היא כי עצם היותי סוכרתי מונע את ביצוע הניתוח. הייתי שמח להבין, אם אכן מדובר בתשובה גורפת והחלטית שאינה מושפעת ממצב קונקרטי, או שקיימות נסיבות בהן כן ניתן לבצע את הניתוח. מצד אחד, אני בוודאי לא מעוניין לפגוע בראייה שלי, אולם מנגד אני מאד מעוניין להיפתר מהמשקפיים. תודה מראש.

שלום רב אני ממש לא מסכים עם ההחלטה הגורפת כל עוד אין פגיעה באברי מטרה וביניהם הרשתית. אם אין שינויים ברשתית אין כל מניעה לבצע ניתוח לייזר כמו כל מועמד אחר. בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה