בדיקת ראייה שביצעתי...

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

24/09/2014 | 12:04 | מאת: רועי

כבר תקופה ארוכה שיש לי רגישות ועייפות בעיניים, כאבי ראש באזור ארובת עין ימין וטשטוש קל בעין ימין אז עשיתי בדיקה ואלו הממצאים: מקטע קדמי שקט, דיסקות תקינות, רישתית צמודה דו צדדי, קרנית ימין מינוס 4.5 צילינדר והוא הביא לי הפנייה למיפוי קרנית לשלול קרטוקנוס. אני ממש נלחצתי מהתוצאות. מה זה אומר מינוס 4.5 צילינדר לפי בירור קטן שערכתי זה מאוד גבוה לצילינדר והאם הבדיקה במכונה מדוייקת? והאם הגיוני שאפילו אין לי משקפיים? תודה מראש

רועי שלום רב, אני בדרך כלל מציין שזה יכול לכאוב מאוד "10" אך זה חולף תוך 2-3 ימים. ניתן לראות בכל אותה תקופה אך מטושטש עם שיפור הדרגתי בראיה. חלק מהמטופלים כאמור מאוד סובלים ויש כאלה שממש לא וזה מאוד אינדיוידואלי. אם את מפחדת "מאיבוד שליטה" אני ממליץ לחשוב שוב האם שווה לך לעבור את הניתוח. בהצלחה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה