ניתוח בעיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

18/09/2014 | 13:10 | מאת: אורן

שלום עברתי בדיקת התאמה ברשת עיניים ומצאו אותי מתאים לניתוח הבעיה שיש לי לפעמים גירוד בעיניים שגורם לי קצת לגעת/ לשפשף אותם בטפסים שהביאו לי כתוב ששבועיים אין לשפשף את העיניים רק בגלל סיבה זו אני נמנע מהניתוח. האם ממש אסור לגעת בעיניים לאחר הניתוח ולמשך שבועיים?

שלום רב, אני ממליץ לא לשפשף בכלל את העיניים, בעיקר לא בחודש הראשון. אין שום סיבה לשפשף עיניים וכן. אסור בשום אופן מכיוון שזה עלול להזיק לתוצאות הניתוח. בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה