ת"ל של הניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

22/09/2014 | 17:14 | מאת: מיכל

שלום רב, אני בת 28, מספר במשקפיים מינוס 8, צפויה לעבור ניתוח אינטרהלאסיק ו-wave front. אבקש לדעת מה ת"ל האפשריות מהניתוח? עקב שיחות עם אנשים שונים שעברו את הניתוח שמעתי על ירידה בראיית צבעים בלילה ויובש בעיניים, הייתי רוצה מהן ת"ל האפשריות הנוספות. בנוסף, אני מודעת לכך שעקב המספר הגבוה יש סיכוי של חזרה של המספר של הניתוח. כמובן שלא ניתן לנבא את העתיד, אך לפי מחקרים, אני מבקשת לדעת אחרי כמה שנים בערך מתרחשת החזרה, ואם היא מתרחשת- האם בד"כ לאותו מספר או נמוך יותר? תודה רבה

מיכל שלום רב, אחזור על מספר תל חשובות ומשמעותיות כגון: יובש סינוורים והילות בלילה, נסיגה של המספר (ולא ניתן לחזות מתי זה יכול לקרות תלוי ביציבות המספר לפני הניתוח) סכנה לזיהום והחלשות של הקרנית. בברכה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה