נבדקתי ב2 מכונים ובכל ה2 נאמר לי משו שונה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

19/09/2014 | 15:57 | מאת: מוטי

נבדקתי בהתחלה במכון קייר שם נאמר לי שאני לא תואם ללייזר לשום סוג ניתוח ושיש לי אסימטריה בקרנית, אמרו לי לחזור אליהם בעוד 4 חודשים , בזמן הזה נבדקתי אצלכם בשבע עיניים ע"י דוקטור טובה ליפשיץ שאצלה נאמר לי שאין לי שום בעיה ושאני תואם לניתוח lasek , שאלתי אותה על האסימטריה ומה שאמרו לי והיא אומרת שהיא לא רואה שום בעיה. השאלה שלי איך זה יתכן שאצלכם אני תואם ובמכון אחר לא? מה 2 רופאים לא מזהים את אותה קרנית , כל אחד רואה קרנית שונה? זה רואה אסימטריה וזה לא רואה בעיה כלשהי ? אחרי שחזרתי לקייר שוב אמרו לי תגיע עוד שנה אולי תצטרך לעשות צילוב. הלכתי אחרי שנה ושלושה חודשים שוב לקייר ונאמר לי שאני צריך לבצע ניתוח צילוב בעין אחת, בעין ימין והרופא אמר לי ששם הוא רואה התדרדרות ושיש לי קרטוקונוס. תודה. יש לי את המיפוי קרנית אם יש צורך שאצלם אז אני יעלה לפה. או נתונים כלשהם תגידו לי ואעלה.

שלום רב, לא אוכל להשיב במדוייק מכיוון שלא בדקתי אותך ולא ראיתי את הצילומים. לא להעביר את הצילומים. לא זו מטרת הפורום. אם צריך ייעוץ זה צריך להתבצע באופן דיסקרטי, ובצורה רצינית פנים מול פנים ולא דרך הפורום. באופן כללי ניתן לומר שבהחלט יתכן ששני רופאים חשבו 2 דברים שונים. בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה