הסרת משקפיים בלייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

19/09/2014 | 13:23 | מאת: f

היי עברתי בדיקת התאמה ב2 מכונים במכון הראשון נמצאתי מתאים במכון השני לא בגלל שטוענים שיש עיוות בקרנית הסרתי יום לפני הבדיקה את העדשות והבדיקה לא יצאה ברורה אז באתי אחרי 5 ימים למיפויים ואמרו לי שעדיין לא מתאים חיכיתי עוד שבוע סהכ שבועיים בערך ללא עדשות ואמרו לי שאני לא מתאים בגלל הקרנית משו עיוות רציתי לדעת מה אפשר לעשות לפני כמה שנים עברתי בדיקות והייתי מתאים בכל המכונים משו מוזר לי זה יכול להיות בגלל העדשות כל העניין הזה העיוות ? לפני כמה שנים הייתי עם משקפיים קבוע ללא עדשות שעברתי תבדיקות ואם אמשיך ללכת ללא עדשות כרגע האם זה ישפר את המצב

שלום רב, לא אוכל להשיב במדוייק מכיוון שלא בדקתי אותך ולא ראיתי את הצילומים. באופן כללי, אם לא נמצאת מתאים, מירב הסיכויים שכך הדבר ואין לקחת סיכון מיותר אך יותר מכך לא אוכל להוסיף ללא בדיקה. בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה