PRK+WAVE FRONT

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

11/09/2014 | 14:22 | מאת: יפעת

הייתי בהתיעצות לגבי הסרת מישקפים בלייזר- אני במיספרים בכל עין של 7.25 וצילינדר, הומלץ לי על הניתוח PRK+WAVE FRONT הרופא אמר שזה ניתוח כואב, מכיון שאני חרדתית והפחד שלי הוא מאיבוד שליטה(לא לראות)בתוספת כאב מפחיד אותי מאוד. האם מישהו עבר את הניתוח הזה?מוכנים להסביר לי עד כמה כואב?האם לא אוכל לראות כלל מ"ס ימים אחרי הניתוח?על מה מדווחים המנותחים בניתוח הזה מבחינת כאב וראיה?אנא אשמח לתשובה. האם הכאב הוא ניסבל, מ1-10 כמה כואב?מנסיונך/כם על מה דיווחו.

15/09/2014 | 13:48 | מאת: ויק

היי עברתי ב-1/9 את הניתוח prk בcare, הניתוח עצמו לא כואב אבל היו לי כאבים ביום השלישי בזמן ההתאוששות. אלו היו כאבים נוראים אבל הם עברו לי תוך 24 שעות ונותנים לך טיפות משככות וכדור טשטוש (מורפיום נראלי) וכרגע אני בסדר :) הכאבים עוברים

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה