טכנולוגיה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

30/08/2014 | 21:04 | מאת: שגיא

שלום לא ברור לי חד משמעית מקריאה באתר: בשיטת ה-אינטראלאסיק מבצעים את ליטוש הקרנית באמצעות מכשיר "אקסיימר" לייזר Amaris 1050RS או באמצעות מכשיר Technolas 217 P ? האם האחד חדיש יותר מהשני ? תודה

שלום רב, באינטראלסיק כלל לא מלטשים את הקרנית. באינטראלסיק מבצעים עם הלייזר חיתוך דק מהחלק החיצוני של הקרנית. רק לאחר שלב זה מתבצע ליטוש פני הקרנית לתיקון המספר. את הליטוש הזה ניתן לבצע בכל מכשיר אקסימר לייזר. יש את מכשיר הטכנולס, יש את האמריס ויש מכשירים נוספים. אנחנו במכון "עיניים" השתמשנו עד לאחרונה בטכנולס ועדיין אנחנו מחזיקים במכשיר אבל לאחרונה הכנסנו לשימוש את האמריס של חברת שווינד הגרמנית – מכשיר מצוין. לשאלתך, דגם האמריס הזה חדש יותר מדגם הטכנולס. שניהם מכשירים מעולים. בברכה, ד"ר אורי מלר.

11/01/2016 | 12:59 | מאת: משה

שלום אני מעוניין לדעת באיזה מכשיר עושים היום ניתוחים בחברת עיניים אני מעוניין לעשות שם את הניתוח אך לא הבנתי באיזה מכשיר בדיוק אתם משתמשים האם זה Amaris 1050RS או האמאריס שווינד 500 E או שזה מכשיר אחר ?? ומה מהם הוא יותר חדיש? או יותר טוב? אני מעוניין בניתוח אינטראלסיק + וויבפרונט שאני נמצאתי כבר מתאים אשמח מאוד לתשובה מהירה תודה מראש משה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה