מחירים בסקר שוק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

02/09/2014 | 13:21 | מאת: טינו

היי , הלכתי למכון לבדיקת התאמה להסרת משקפיים בלייזר ויצאתי מתאים להסרה בשיטת LASIK עם החלמה מהירה ושיפור מיידי בראייה קיבלתי עלות של 8000..האם המחיר סביר האם ההתאוששות מ LASIK מהירה - יש לי מספר של 1.75 בשני עיניים אני לא יודע אם אפשר לפרסם את השם של המכון ?!

שלום רב, לא אכנס כלל לעניין העלות. אני אישית גם כבר לא מבצע ניתוחים מסוג זה מזה 10 שנים, לאחר שנכנס ניתוח האינטראלסיק שמחליף בצורה טובה את הלסיק. ההבדל הוא שבלסיק מבוצע חיתוך מיתלה קרנית באמצעות להב מתכתית ובאינטראלסיק באמצעות פמטוסקונד לייזר ללא חיתוך מכאני. מי שעבר לשיטה זו כמוני, סבור שמדובר בשיטה בטוחה יותר. בהצלחה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה