יובש לאחר prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

27/08/2014 | 12:10 | מאת: ניר

דר שלום, לפני יומיים עברתי ניתוח להסרת לייזר בשיטת prk, ומאז יש לי יובש חריף בעיניים עד כדי כך שכל רבע שעה עשרים דקות אני שם תחליפי דמעות. האם יכול להיות שהמצב נובע מהעדשות המגנות ששמים לאחר הניתוח ולא מהניתוח עצמו? יש לציין שאף פעם לא הרכבתי עדשות מגע לפני כן. תודה.

שלום רב, מדובר בתופעה מוכרת. עדשות במגע מגנות אך לפעמים מרגישים אותן. בכל אופן, ללא העדשות התתחושה תהיה קשה יותר לכן אני ממליץ להמתין בסבלנות. הדברים יסתדרו תוך מספר ימים בהצלחה בברכה דר' מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה