ניתוח להסרת משקפיים בלייזר- המלצות?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

28/08/2014 | 02:47 | מאת: דנה

היי, בת 24 מעוניינת לבצע לייזר להסרת משקפיים. מספר יציב כבר כמה שנים של 3.75 וחצי צילינדר בכל עין. עוד לא הלכתי לבדיקה, יש ככ הרבה מקומות ואני לא יודעת מאיפה להתחיל. מחיפוש כללי ראיתי שיש כל מיני סוגי ניתוחים- מה ההבדל ביניהם? האם יש מקום מומלץ- מניסיון? ומה טווח המחירים? תודה מראש

שלום רב, מכיוון שאני מנתח במקום מסויים, מן הסתם דעתי אינה אובייקטיבית. אני ממליץ להגיע לבדיקה ב 2-3 מקומות לאחר המלצות מחברים או בני משפחה ולהתרשם מהצוות, ומהרופא ואז להחליט. בהצלחה בברכה דר' מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה