לייזר בפעם השלישית

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

20/08/2014 | 17:30 | מאת: סטודנט מוטרד

שלום רב, עשיתי ניתוח לייזר פעמיים ובשני המקרים המס' חזר בהדרגתיות. יש לציין כי עשיתי בשיטת lasek. הרופא טוען שאולי בזמנו שעשיתי המס' שלי לא היה מספיק יציב. כיום, עברו 6 שנים מאז הניתוח האחרון ויש לי מינוס 2.5 בשני העיניים וצילינדר של -0.75. אני שוקל לעשות ניתוח נוסף בזמן הקרוב, בהנחה שהפעם המס' כן יציב, הנני כבר כשנה ורבע עם אותו זוג משקפיים. השאלה שלי מה הסיכון שאני לוקח כאן וכמו כן איך אפשר לדעת שהמס' לא יחזור שוב? הקרנית שי בעובי של 540 מיקרון. הרופא הציע הפעם לעשות בשיטת lasek cv. אשמח לשמוע גם קצת על יתרונות השיטה והאם שיטה זאת משמעותית עדיפה על פני ה -lasek הרגיל?

שלום רב, כעיקרון אין הבדל בין השיטות מבחינת הטכניקה ואופן ההחלמה אלה ההבדל הוא בפרופיל שהלייזר מסיר את המספר. לגבי סיכונים צריך לדעת שהסיכונים דומים לאלה שמתחילה עם אפשרות עדיין שיש סיכוי מסויים לחזרה של המספר. בברכה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה