טיפות עיניים וניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

17/08/2014 | 14:52 | מאת: יואב

עשיתי ניתוח לייזר לי כמה חודשיים, נדרשתי להשים 3 פעמים טיפות עיניים לוטמקס. לא כל כך הקפדתי להשים, האם הצלחת הניתוח וחדות הריאייה תלויה בזה? או שזה רק אמור לזרז ולהבריא מהיר יותר צלקות בקרנית? זה משהו שחייב להקפיד עליו אחרת התוצאות בהתאם? אני חייב לציין שאני רואה מעולה אבל לפעמים נהיה לי כזה חוסר פוקוס ואני רואה מטושטוש ומיצמוץ מעלים את זה.. וגם שאני מנסה להסתכל ממש מקרוב במשהו קשה לי. תודה!

יואב שלום רב, מאחר ועברו מספר חודשים לאחר הניתוח ככל הנראה המצב התיצב ולכן אין השפעה משמעותית של הטיפות. אני ממליץ במידת הצורך לפנות לרופא המטפל ולשקול המשך טיפול בתחליפי דמעות. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה