פתרון תחליפי?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

13/08/2014 | 13:51 | מאת: ExtraSi

בת 34, מספר משקפיים 2.5, הייתה מספר שנים עם עדכות רכות במקום משקפיים, התפתחה אדמומיות, 2 רופאי עיניים אמרו את אותו הדבר: בשל השימוש בעדשות התפתחה אלרגיה ויובש בעיניים, אסור להשתמש יותר בעדשות אלא רק במשקפיים. בנוסף, לא מתאימה לניתוח לייזר (על סוגיו השונים). האם יש חידוש/פתרון כלשהו שכן יאפשר להשתמש בעדשות במקום במשקפיים? עדשות קשות אולי? משהו אחר?

שלום רב יש להמתין להתייצבות של המספר עוד מספר שבועות רק אז ניתן יהיה להעריך את המספר השאריתי הקיים/ בהצלחה, ד"ר אליה לוינגר.

13/08/2014 | 15:21 | מאת: ExtraSi

נראה שהגבת להודעה הלוא נכונה

שלום רב, לא ניתן להשיב על סוג זה של שאלות ללא בדיקה. אני ממליץ על בדיקת עיניים באזור המגורים שלך לייעוץ פרטני. בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה