התאמה לניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

03/08/2014 | 15:17 | מאת: איתן

שלום. לפני שמונה חודשים עברתי ניתוח בשיטת PRK.היו לי מספרים של 5.5בעיין ימין ו-9.5 בעיין שמאל.{עיין עצלה}עם צילינדר וחצי בכל עיין.ירדתי ל-0.5 בימין ו-1.5 בשמאל.זה מפריע לי בתיפקוד היומי ואני אף נעזר במשקפיים.הציעו לי לעבור ניתוח תיקון.אני די חושש.האם יש סיכונים בניתוח שכזה,והאם זה יפתור את בעיית עיין עצלה?

שלום רב, כעיקרון כל תיקון במשקפיים לייזר או עדשות מגע לא משנה משמעותית את התפקוד של עין עצלה. מצד שני לעתים יש שיפור קל לאחר ניתוח מאחר ויש עוד טיפול במרכיבים אופטיים מסוימים. יתכן וההפרש הוא גם גורם להפרעה. אני ממליץ לשקול בדיקה עם עדשות מגע שיכולות לדמות די טוב את אופן ההרגשה לאחר תיכון ובהמשך להחליט. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה