ניתוח לייזר לחולי סוכרת נעורים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

03/08/2014 | 15:03 | מאת: לירון

שלום רב, אני חולה בסוכרת נעורים מזה שנתיים, אני בת 23, מאוזנת מאז תחילת המחלה, כיום ה a1c שלי הוא 6.7. רציתי לדעת מהם מהסיכונים האפשריים לאחר הניתוח לסובלים מסוכרת נעורים ומדוע זה נחשב כמסוכן? עשיתי בדיקת התאמה במרפאה שלכם ונמצאתי מתאימה, אך עדיין מרגישה צורך לקבל הסבר יותר מפורט על הסיכונים האפשריים גם בעתיד תודה רבה.

שלום רב כעיקרון במידה והניתוח עבר בהצלחה אין סיכון משמעותי בעתיד. הבעיה שיכולה להיות בהווה ובעתיד היא יובש בעיניים שיכול להיות מאוד משמעותי. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה