הסרת משקפיי ראיה בלייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

19/07/2014 | 11:23 | מאת: ירון

ד"ר שלום, לפני מספר שנים , לערך 8 שנים עברתי בשני מכונים העוסקים בהסרת משקפיים את הבדיקה ונמצאתי שלא מתאים. מבדיקה ועיון בחומר על בסיס האינטרנט מצאתי בחלק מהמכונים שטוענים שיש אפשר לבצע ניתוח לייזר להסרת משקפיים גם לאלו שנמצאו לא מתאימים וחלק מהסיבות שצוינו הם קרנית דקה. לפי מה שקראתי הם טוענים שפשוט סוג הלייזר והניתוח ואופי עבודתו לכאורה מאפשר את הניתוח. לגבי זאת , רציתי לשאול האם אכן קיים התקדמות טכנולוגית בתחום ואפשרות באמת לסייע לאותם כאלה שלא מתאימים? שאלה נוספת, ראיתי שניתן לבצע ניתוח להחלפת עדשת העיניים ומתוך סרטונים מזעזעים באינטרנט הניתוח ממש מפחיד. אבל אני לא פוסל את האפשרות הזו כמוצא האחרון מאחר והראיה שלי מינוס 3 וצילינדר מאוד גבוה ואני עם משקפי ראיה מיהותי ילד קטן וכהיום בן 28. ואשמח ללכת בלי משקפים בהיבט הנוחות יותר מאשר האסתטית. וגם לזה, האם יש בדיקות התאמה, ממה כדאי להיזהר, ואודה לכם על כל הכוונה ומידע על מנת שאוכל לשוב לראות. רב תודות ירון

שלום רב, מאחר ונפסלת בעבר לא נראה לי שיש אפשרות לבצע ניתוח להסרת משקפיים גם היום למרות ההתקדמות הטכנולוגית. בברכה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה