עד איזה מספר עושים לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

14/07/2014 | 08:32 | מאת: לירי

שלום אני בת 27, רציתי לדעת עד איזה מספרים עושים ניתוח ליזר בעיניים? יש לי מינוס 7 וצילינדר רבע, ובעין השניה 6.5 וצילינדר רבע. בנוסף רציתי לדעת האם עדיף לנשים לעשות ליזר אחרי כל ההריונות או שאפשר גם לפני? או שאפשר בין הריון להריון?

לירי שלום, המגבלה תלויה בעובי הקרנית ובתוצאות בדיקות נוספות. לגבי הריונות, הריון יכול להשפיע על המספר ב 3 אפשרויות 1 הריון לא משפיע כלל על המספר 2 יש שינוי זמני של המספר במהלך ההריון שחוזר בחזרה לאחר הלידה 3 שינוי במספר הנמשך גם לאחר הלידה. לא ניתן לצפות באיזו קטגוריה במהלך ההריון ולאחר את תושפעי (וגם אני לא) לכן בסופו של דבר ההחלטה בידיך. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה