ניתוח לייזר וחורים ברשתית

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

07/07/2014 | 12:03 | מאת: טליה

שלום לכם, לפני 9 שנים עברתי ניתוח לתיקון חור ברשתית. מאז אני במעקב ולא הופיעו חורים נוספים. אשמח לקבל קצת פרטים לגבי הבדיקות הנעשות במכון עבור מי שעבר הליך שכזה. הבנתי שזה אפשרי לעשות ניתוח לתיקון הראיה, השאלה האם ניתן להפגש עם מומחה רשתית במהלך בדיקות ההתאמה אצלכם? תודה רבה

שלום רב, בבדיקה נבדקות העיניים כולל הרשתית. אין בד"כ במכונים מומחה לרשתית אך לרוב אין צורך בכך. אם למען הביטחון האישי את/ה זקוק לכך, ניתן יהיה לקבל ייעוץ פרטי ממומחה לרשתית שיבדוק ויחווה את דעתו טרם הניתוח בברכה דר' אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה