ניתוח לייזר (יאג קפסולוטומיה דו צדדי)

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

12/06/2014 | 15:30 | מאת: נורית

אימי הופנה לניתוח לייזר לשיפור הראיה. כך כתב הרופא בהפניה: "בלפריטיס מקטעים קדמים תקינים ושקטים פסאודופאקיה אחורית PCO דו עיניי. קרקעיות: מימין דיסקה תקינה עם PPA נרחב ושינויים מיופים קשים כולל באזור המקולה. משמאל דיסקה תקינה עם PPA עם שינויים מיופים קשים. היקף שטוח. תנועות עיניים מלאות". אימי עברה שני ניתוחי קטרקט בשתי העיניים באחת זה הצליח ובשניה זה החמיר את הראיה. האם ההפניה לניתוח לייזר בעיניים תשפר את ראייתה של אימי? האם יש סיכון? תודה, נורית :-)

שלום רב, אין מדובר בניתוח לשפור הראיה בליזר מדובר בטיפול לייזר לניקוי העדשה שהושתלה. אם יבוצע טיפול כזה ישנו סיכוי גם לשיפור בראיה. בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה