הקטנת המספר בלייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

11/06/2014 | 18:57 | מאת: אורי

שלום יש לי מספר 8.5+ בעין ימין וצילנדר -3.5 ובעין שמאל מספר 9.5 + עם צילנדר -5 בדקתי אם אני יכול להסיר משקפים ונעניתי בשלילה. 1. האם יש אפשרות אולי להקטין את המספר בלייזר? 2. האם יש בחול טכנולוגיה להסרת משקפים גם במספרים כאלו ואם לא האם בעתיד הקרוב יהיה ? תודה מראש

אורי שלום, מה הגיל שלך? אפשרות של לייזר במספרים אלה אינה באה בחשבון בשום מצב! אין להתפתות לניתוחי לייזר במספרים אלה מכיוון שהתוצאות גרועות ביותר. אם הגיל אינו צעיר מאוד, ניתן לשקול ניתוח אחר שכולל החלפת העדשה הטבעית בעדשה מלאכותית (כפי שמבוצע בניתוח קטרקט) ולשקול אם מתאפשר השתלת עדשה מולטיפוקאלית. זה סוג ניתוח שניתן לשקול והוא מבוצע גם בארץ. בברכה, ד"ר אורי מלר

30/06/2014 | 06:54 | מאת: אלעד

היה לי מספרים דומים- פלוס 8 צילינדר -7 ד.ר שמואל לוינגר ביצע בי ניתוח מיוחד הכולל רק חתכים בחלק מהקרנית זה לא זבנג וגמרנו והיה צריך לבצע 3 ניתוחים אבל כרגע נשאר באזור ה2 צילינדר וזה הולך ויורד. ממליץ לבדוק איתו. לגבי הסיכון -אתה מוזמן לשאול את ד.ר לוינגר לפי מה שאני הבנתי,לא יותר מניתוח רגיל למספר רגיל

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה