שריטה ברנית ימין לאחר ניתוח לייזר כתשעה חודשים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

06/06/2014 | 15:49 | מאת: עידו

שלום רב, יום חמישי נשרטתי בקרנית עין ימין, ישר פניתי למיון שם קבעו כי אכן יש שריטה על הקרנית (סיכום ביקור כתוב די עמוקה). הרופאה נתנה לי טיפות אנטיביוטיות למשך ארבעה ימים ארבע פעמים ביום טיפה אחת. אמרה לי שתוך כמה ימים זה צריך לעבור ומדובר שמשהו שטחי. יש לציין כי עברתי ניתוח לייזר PRK לפני כתשעה חודשים, האם הדבר משפיע ויכול לפגוע בסיכוי החלמה של השריטה ולהרוס את תוצאות הניתוח?

שלום רב, כעיקרון יש צורך במעקב. לא ידוע לי עומק השריטה והמיקום שלה. מצד שני בדרך כלל יש החלמה וללא פגיעה בראיה. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה