שלום,עשיתי ניתוח PRK לפני שבועיים וחצי ועדיין רואה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

06/06/2014 | 11:28 | מאת: איתי

עדיין רואה מטושטש לקרוב ולרחוק.. ברגע שאני מזליף את הטיפות עיניים סיסטיין אני פתאום רואה ממש טוב לכמה שניות כאילו זה מנקה לי את הקרנית ואז שוב חוזר לאותו המצב

שלום רב, ככל הנראה שמדובר ביובש ממליץ המשך טיפול בתחליפי דמעות ובהמשך מעקב הרופא המנתח. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

29/09/2014 | 15:19 | מאת: אבי

היי, מסקרן אותי תוך כמה זמן הראייה באמת התייצבה ועבר הטשטוש. כיוון שאני עברתי לפני שבוע ניתוח PRK ועדיין רואה מטושטש. האם בזמן שראית מטושטש המשכת לתפקד, לראות טלוויזיה למשל וכו' זה לא פגע בכושר הראייה וביכולת ההחלמה של העין?

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה