עזרתכם הדחופה בבקשה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

03/06/2014 | 17:53 | מאת: לנה

שאלה :לפני שלושה שבועות עברתי ניתוח לאזיק, כאשר המספרים היו --5.5 (-) ו-7 (-). לא היו לי שום כאבים אחרי הניתוח, אך מאז הניתוח ועד עכשיו אני רואה מטושטש מאוד בעין שמאל. לפי בדיקת אופטומטריסט זה לא צילינדר או מספר, כי גם נסיונות להתאים מספר כלשהו לא שיפרו את הראיה. כבר עשיתי שתי בדיקות אצל הרופא המנתח כולל מיפוי קרנית, הקרנית שקופה והכל נראה תקין. הרופא לא מוצא הסבר לתופעה ואני מאוד מודאגת: האם יתכן שזה ישאר כך לתמיד? האם זה מצב מצוי? הרי במצב בו לא מוצאים את הבעיה ם גם אי אפשר לעשות תיקון ?? האם ידוע על מקרים בהם לא מצאו שום בעיה, אבל הבן אדם המשיך לראות לא טוב??

לנה שלום, את מתארת מקרה מאוד ספציפי לא ניתן להשיב ללא בדיקה צריך לבדוק את כל רקמות העין כולל רשתית כדי לדעת האם ישנה בעיה אובייקטיבית או שמדובר בתהליך החלמה. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה