תיקון לקרטקונוס

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

20/05/2014 | 10:59 | מאת: אילן

היי האם מישהו יודע האם ה- WAVE FRONT והשתלת הקרנית מתאימה לעיניים עם בעיית קרטקונוס קבוע (לא מתקדם) ? אני ממתין כבר זמן רב לתיקון הראיה בעיניי אך בעבר נאמר לי שהטכנולוגיה לא יכולה לתקן קרטקונוס, האם היום כבר יש טכנולוגיות לתיקון קרטקונוס. לגיליים 42 ו- 47. תודה אילן

אילן שלום רב, בתיאוריה, אולי היית צודק. בפועל, לא מקובל לבצע טיפולי לייזר במקרי קרטוקונוס. ניתן לבצע תיקון מספר קיים על גבי שתל קרנית שבוצע לקרטוקונוס אך לא מקובל כיום לבצע תיקון עם WAVEFRONT מדוע? התוצאות ככל הנראה אינן מספקות. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה